PDA

View Full Version : Weird bug



dawesbr
04-16-2009, 01:31 PM
Every now and then, instead of "Save", when I edit a post, it says, "Vote Now". Any idea why? And a fix?

DanC
04-16-2009, 01:32 PM
Um.. test 123 lol lol

TEST

Quick edit or advanced mode? It says save for me..

dawesbr
04-16-2009, 02:14 PM
Quick edit. But it's only happened around 5 times and I've edited a lot more than that.

CreateNPlay
04-16-2009, 02:40 PM
never seen it myself...

Killian
04-16-2009, 02:47 PM
This has been reported time and time again. It's a vBulletin error and there is currently no fix for it as far as I know.

CreateNPlay
04-16-2009, 03:02 PM
Dangnammit... :(

tjb0607
04-16-2009, 03:30 PM
Sometimes when I scroll up and down it doesn't show very well, maybe it's something related to that?

DanC
04-16-2009, 04:01 PM
Weird, i'll let ya know if I see it then.

ConfusedCartman
04-17-2009, 12:25 AM
This has been reported time and time again. It's a vBulletin error and there is currently no fix for it as far as I know.
Right on the money. We could update to a newer version of vBulletin, but we'd lose a ton of our modifications and addons in the process, as many of them aren't compatible with newer versions of vB. "Vote now" is a small glitch - thankfully, we're not working around something more annoying.

Sometimes when I scroll up and down it doesn't show very well, maybe it's something related to that?
That's a combination of your browser's rendering speed and your computer's overall power. It has almost nothing to do with the site.

dawesbr
04-17-2009, 10:35 AM
Thanks for the update CC. I knew that it wasn't much of a problem, I just thought I'd post it here just in case.