PDA

View Full Version : ...and we're back!



ConfusedCartman
05-17-2010, 09:29 PM
After much Frankenstein-ish "piecing together" of the glory that was LBPCentral, we are back and better than ever! For those of you who were just looking to use the site again, feel free - no need to read any more. If you'd like to get into why it happened, however, read on:

What happened that caused this mess? Well, while doing some work last night, vBulletin decided to merge two of our styles together instead of creating a new one, and it caused massive headache for us. Even now, I don't know why or how the initial problem occurred. I and Aya042 worked feverishly to solve it (he was an absolute necessity - without him, I'm not sure we'd be up and running), and I skipped school today so I could work with Aya on it further. We pulled some content from old backups and some from the database, and somehow we managed to reconcile everything together. As I mentioned, getting it up and running again was like putting together Frankenstein's Monster - each little working "bit" came from a different source. Regardless, it works now*, and we didn't even lose any posts in the process, so I'm fairly content with the way it all worked out.

*It's possible that there are still some broken bits somewhere. If you find something, let me know (PM is best) and I will get on it. Thanks!

See?

X-FROGBOY-X
05-17-2010, 09:34 PM
That's great news! It's good to see it back and running.

RockSauron
05-17-2010, 09:36 PM
Aw, you skipped school for us! To think you'd skip such an important event that I'm sure you want to go to each day for us! <3

... Anyway, glad it's back!

rseah
05-17-2010, 09:43 PM
Yay thanks a lot for the fast work CC

:p

comphermc
05-17-2010, 09:45 PM
Hooray! Thanks, fellas.

dajdaj03
05-17-2010, 09:50 PM
Thanks very much CC and Aya! :)

I just noticed in one of my thread that [spoilers] tags have dissapeared...
I don't know if it's the same in all the site? :boo:

Edit : I just checked in other threads and it seems that all the spoilers have dissapeared.
Though I don't know if you can do something about that... not a big issue in the same time :)

Keldur
05-17-2010, 10:01 PM
Thank you very much for such an effort!

mrsvista
05-17-2010, 10:03 PM
No it's not.

mistervista's messaging has stopped working again now !

ConfusedCartman
05-17-2010, 11:15 PM
Edit : I just checked in other threads and it seems that all the spoilers have dissapeared.
Though I don't know if you can do something about that... not a big issue in the same time :)
They work now. :)

piggabling
05-17-2010, 11:30 PM
You guys rock! Thanks :p

EDIT: Oh, but my "Quick Links" pop out menu keeps getting layer behind the advertisement... Now whenever I open it, I can't click on some of the opitons....

warlord_evil
05-17-2010, 11:58 PM
I'm no longer running into problems with marking forums read, so thanks! :p

JspOt
05-18-2010, 12:41 AM
I predict Aya will post above me. EDIT: Aw man...
hmhmhmhm...
Anyway, thanks for spendin' all that hard work!

Aya042
05-18-2010, 12:42 AM
We pulled some content from old backups and some from the database, and somehow we managed to reconcile everything together.

Frankly, it's something of a miraculous recovery considering how little I know about vBulletin. :)

Many thanks to CC for fixing up the stylesheets so quickly.

jeffcu28
05-18-2010, 02:02 AM
Thanks CC and Aya for all your hard work! I can't believe you skipped school to fix the issue...now that's dedication! ;)

Appreciatin',
jeffcu28

KablooieKablam
05-18-2010, 02:28 AM
*sigh of relief* God, I could have sworn our forums were normal for a little bit back there. Good to see the layout back again!

Candlepants
05-24-2010, 02:55 AM
Were you trying to update the style? Because when you import a style you are given the option of either merging it with another style or creating it as a separate one. Maybe you accidentally chose the merge into style option or accidentally merged it with the wrong template.