PDA

View Full Version : "Specified file was not found."



Starchy
05-30-2010, 04:05 PM
"Save data load failed because the specified file was not found. Retry? Or quit the game and restart." My PSP sends me this message half a second after LBP finishes loading and I enter the main menu. I hit "OK", and, half a second later, I get the same message again, with "OK" as the only option.
I doubt it's the corrupt profile bug, since I haven't touched Create mode for at least a week, so I'm wondering what's wrong with the game. Can someone help me?

carlosgrss
05-30-2010, 04:40 PM
I had that same problem so I deleted my lbp save data and I had to start all over. That worked for me.

Taffey
05-30-2010, 04:58 PM
You have a slightly different problem than a corrupt profile, but the end result is the same: you need to restore your game from backup file. :(

Spark151
05-30-2010, 06:45 PM
That's what happens to me all the times my file were corrupted.
I thought it was considered corrupted because unfortunately I couldn't play at all.

Although, I'm just glad I backed up my profile before this happened to me.
You know what I just realized too?

Since Turbo! pack came out, and I already have completed 100% and aced, I need to back up. :p
*runs to psp*

Starchy
05-30-2010, 06:54 PM
You have a slightly different problem than a corrupt profile, but the end result is the same: you need to restore your game from backup file. :(
Well, I don't have any backups, but I don't mind. I didn't have anything awesome on there anyway, save for a level that I've been working on for about two months. Oh well. :(

TheNerd
05-31-2010, 04:34 AM
I had that same problem, but I completely ignored it. It didn't happen that frequently. After the 2.05 update it dissapeared, so I never bothered restarting everything...( Completely ignoring that I have backups)