PDA

View Full Version : How to display subtitles?



Ryukofdeath
01-21-2011, 01:41 AM
In my magic mouth the option "display as subtitles" is grey. wont let me adjust. any reason why?

CCubbage
01-21-2011, 01:47 AM
I believe the only way to turn on subtitles is if it's placed on a sequencer.

Ryukofdeath
01-21-2011, 01:54 AM
EDIT: Figured it out! Thanks mate

cooljeba
08-14-2011, 09:23 AM
and what did you figure out o_O ?

Slaeden-Bob
08-14-2011, 10:08 AM
and what did you figure out o_O ?

The previous reply in this thread is over 6 months old...

But to answer your question, I'm pretty sure he figured out how to turn on the subtitles for Magic Mouths :)

zzmorg82
08-14-2011, 07:22 PM
and what did you figure out o_O ?

lol dude really........