PDA

View Full Version : "New Post" Button glitch



OverWork
01-12-2009, 02:51 AM
Yeah so it just might be my computer but now when I hit the New Post button it brings up 495 new post, even though most are old it resets the threads and all the comments as me not reading them, even after i have already?

The reason that I'm concerned is because i haven't updated my computer or cleared any cookies or history so that should all be the same, which makes me think its the site.

Please Help me 17 plus pages of new post is crazy to try to get through:(

Thee-Flash
01-12-2009, 02:54 AM
i got a weird glitch going on too...once i post in a thread is disappears until someone else posts in it... it has never done that before

EDIT: i have over 20 pages when i click new posts

ConfusedCartman
01-12-2009, 03:03 AM
Both of you, try clearing out your cookies and your internet cache and try again. Also, what web browser are you using?

Thee-Flash
01-12-2009, 03:05 AM
Both of you, try clearing out your cookies and your internet cache and try again. Also, what web browser are you using?


happens on both, mozilla and internet explorer also iv'e tryed laptop and p.c and problem is on both

ConfusedCartman
01-12-2009, 03:14 AM
Ah, I understand. Once we switched over to the different method of "Read/Unread" tracking (more info here (http://www.lbpcentral.com/forums/showthread.php?t=7365)), it reset some of your previous information. This will slowly go away over time, and you'll find the New Posts feature much more useful.

Thee-Flash
01-12-2009, 03:52 AM
Ah, I understand. Once we switched over to the different method of "Read/Unread" tracking (more info here (http://www.lbpcentral.com/forums/showthread.php?t=7365)), it reset some of your previous information. This will slowly go away over time, and you'll find the New Posts feature much more useful.

Ahh well thank you very much...!

Trap_T
01-12-2009, 04:02 AM
Yay! It actually changes from "New posts" to "No new posts" on the forum index without me having to go and read it a second time ^^

QuozL
01-12-2009, 04:02 AM
All I did to get mine up to date was to Mark all Forums Read. New Posts then works as it should showing any new posts since your last visit.

Cheers QuozL

OverWork
01-12-2009, 02:16 PM
ahhh thanks for the quick response guys ill try to clear everything out and if that doesn't work ill try what Quozl said.

KAPBAM
01-12-2009, 03:57 PM
Ah, I understand. Once we switched over to the different method of "Read/Unread" tracking (more info here (http://www.lbpcentral.com/forums/showthread.php?t=7365)), it reset some of your previous information. This will slowly go away over time, and you'll find the New Posts feature much more useful.

Good to know, it's been doing this to me and I thought it was my computer crapping out on me xD


All I did to get mine up to date was to Mark all Forums Read. New Posts then works as it should showing any new posts since your last visit.

Cheers QuozL

I'll give that a try, didn't know you could even do that! Thanks for the suggestion.

EDIT: It worked! ;)

OverWork
01-12-2009, 04:09 PM
All I did to get mine up to date was to Mark all Forums Read. New Posts then works as it should showing any new posts since your last visit.

Cheers QuozL

yup this did it for me too thanks:)