PDA

View Full Version : Create mode! Error



iphone1
12-22-2012, 06:47 AM
I was creating a race and now I can't enter it or race it. I think I broke it :p lol it makes me mad now what do I do do I have to master reset the game :/ cuz if I do I will cry

Remy
12-22-2012, 12:03 PM
I know it's a long shot, but could you copy the track on your Moon and try to enter the copy?

iphone1
12-22-2012, 06:06 PM
Nope can't copy it or move it nor publish it it freezes and have to turn ps3 off

Verbal83
12-22-2012, 07:39 PM
I learned long ago to make copies of my levels just in case of this and a few other bugs.