PDA

View Full Version : Impossible to edit/play level on moon



Pellemannen
01-19-2013, 01:00 PM
Hello forum! :)

I have this problem on LBPV that makes it impossible to edit or play one centain level on my moon.
I get an error message telling me that the level couldn't load.

Screenshot
43888

Moving or copying the level isn't possible. I just get another message telling me that the level couldn't be moved or copied. Yay.
I've tried restarting the game, restarting the system and removing gamecard + memory card.
And on top of this I even tried to publish the level and make it copyable. But it wouldn't publish either.

The only way for me to get in to the level is by simply playing it on my earth. And that won't help much due to the need for me to edit it.

I now wonder, is there anyone else out there having the same problem as me? And is there anyone who have found a way to fix this? If you know how, then PLEEEEEAASE reply :p

Rough-Tea
01-19-2013, 01:28 PM
I have to say i got the same problem with some levels... its really annyoing and i have no clue how to fix it... luckily this never happened to anything i worked on, just to older levels.

comphermc
01-19-2013, 04:22 PM
Please make a post and detail the problem on https://getsatisfaction.com/littlebigplanet when you get a chance.

:)

Wolfdre
01-19-2013, 10:56 PM
I have three levels on my moon that have the same problem. However I have no access to them what-so-ever. My data has been submitted to DBL11 for debugging. For now my only option is to restore a backup from a point when they worked, publish them, restore latest backup and redownload them to my moon. It's a bit of a haul but at least it's an option.
Comphermc is right, you should post on GS regarding this issue. Here are my posts regarding this particular issue (https://getsatisfaction.com/littlebigplanet/topics/_lbpv_bug_recent_changes_could_not_be_saved_unknow n_error)

Papp-CASS_777
01-20-2013, 03:06 PM
I got the same problem as well, It is just one of my levels, my first level that i published, I kinda sucks because I would really like to go back and do some tweaking to parts of it. dont know if it was caused by an update or what. regaurdless i dont want it to happen again so what ive been doing is if i work on a special level that i plan on publishing I "Save As" the level. then i got a copy of it in case one fails on me.

yugnar
01-20-2013, 03:26 PM
Once this happened to me, but I kept trying to enter and after 15 tries it eventually let me in. I think Taffey made a tutorial on how to solve the issue.

jaffakree503
01-21-2013, 12:36 AM
I have this problem with ALL of my moon levels.

My LBPVita data seems to have suddenly forgotten that I already have an online pass. It wont let me online, I keep getting a page saying "Buy an online pass or redeem your code" I have tried to download the online pass again, but it wont install - i get error message C1-6427-9. Its a real pain because any level which has DLC in it is suddenly uneditable. I've rebuilt the database, restored the Vita.

I'm also going to post this on getsatisfaction, but thought I'd put this here too in case anyone else had this exact problem as well.

cakito123
01-21-2013, 07:32 PM
This happened to me too.
Luckily, I had another copy of my level so it wasn't a big problem.

Wolfdre
01-21-2013, 08:08 PM
I have this problem with ALL of my moon levels.

My LBPVita data seems to have suddenly forgotten that I already have an online pass. It wont let me online, I keep getting a page saying "Buy an online pass or redeem your code" I have tried to download the online pass again, but it wont install - i get error message C1-6427-9. Its a real pain because any level which has DLC in it is suddenly uneditable. I've rebuilt the database, restored the Vita.

I'm also going to post this on getsatisfaction, but thought I'd put this here too in case anyone else had this exact problem as well.

This sounds like a much more more serious issue. Somehow your license has become unassociated with your account. If it happened to your Pass then its entirely possible it could happen with other DLC aswell.

The online pass shows up in your download history, does re-downloading/installing not solve the issue?
**sry just re-read your post, must've missed that part. If re-downloading it isnt correcting it than there is for sure something else going on here. Ill nudge the team on GS towards this issue. perhaps they can offer some insight. If they request it would you be willing to submit your data for debug?
http://i1113.photobucket.com/albums/k510/wolfdre/2013-01-21-160603_zpse2fa617e.jpg

jaffakree503
01-21-2013, 09:06 PM
@Wolfdre - I would absolutely be willing to do whatever is needed! :-D

Krondelo
01-29-2013, 12:24 AM
I have a similar problem and its pretty stupid IMO.. Its hard not to be angry about it. So I had LBP GOTY, and used many objects in creating more than a few levels. I ended up regretably trading LBP.

Uknowingly I eventually lost the rights to all those DLC objects.. which is Bull I think. Now I can't open any of those levels for edit.

At least I have an easy fix, I just should rebuy GOTY, lately its been overpriced though :/

Pulparindo15
02-05-2013, 01:22 AM
Well, a week ago, I was creating something, spend almost 2 hours in the creation mode. Upon leaving, I move the level to another crater of my moon, and, Tadaa! The level had been damaged, could not edit or play. What I did was move the level to its source crater and all sorted!
Pff...That was close! 8D

Rough-Tea
02-17-2013, 06:53 PM
So, i got this problem now with a new level i allready spent 20-30 hours on... i dont know what to do, i can not access it, no matter how often i click on it.. i cant move it, copy it... well it seems i cant do that with alot of levels... its kinda sad and frustrating.... i recently backed up my save but still... thats a 5 or 10 hour throwback still.... i aint got the nerves for that... i allways feared this could happen lol... now it did.

Any help? I cant find that tutorial someone pointed out...

Wolfdre
02-19-2013, 02:37 PM
im loosing all of my major projects. i have a feeling its related to the "move" function when rearranging create spaces. its a terrible feeling.

Pulparindo15
02-19-2013, 04:27 PM
A week ago, one of my levels was corrupted and i move it to another blank space in my moon and... savedata corrupted! :(
that's because i made a back up of my new level, i don't want lose all again.

Wolfdre
02-19-2013, 06:25 PM
I make backups all the time of my data. In this case i could still restore it/publish it/restore recent Vita data/re-download to moon. Its an option but its a bit of a process.
It still sucks though. im loosing all of my major projects :(