PDA

View Full Version : Curving conveyor belt



Akapome
01-25-2013, 05:06 AM
ok, im sure the answer is staring me in the face and i've overcomplicated it in my head, but how on earth do i get a conveyor belt like this to curve?!

http://img5.imageshack.us/img5/5740/20130124205423.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/5/20130124205423.jpg/)

It's driving me nuts! i cant figure it out, and like i said, im sure its a simple solution.

any help is greatly appreciated, thanks!

~Akapome

Rough-Tea
01-25-2013, 01:50 PM
You probably got to use some gravity options to let those things, stick to the ceiling, so they slide along it.

catsand
01-25-2013, 05:51 PM
first link (http://youtu.be/DvY5HHn2pBI)
http://youtu.be/JnXqLINuOYw
Best I could find. Get the basic Idea.... looks like a pains so...Good Luck. :)

Wolfdre
01-25-2013, 07:44 PM
have u tried crafting it like an LBP1 style tank tread and just fortify the centers with rubber rollers? Perhaps even with material tweakers making the rollers sticky but attach a not gate looped into itself and connect it to the material tweaker. Hmm lol i think im going to go try this! Ill update with a few screenshots if it works, if not ill just post about my miserable failure ;)

Krondelo
01-28-2013, 11:29 PM
Thats a good question.. I had a hard enough time just getting vertical conveyors to work without moving when you grab them. I will think/tinker with this. I will let you know my results.

LukeCF
02-01-2013, 01:56 AM
One word... Movers.
Okay two words:
Movers + Logic.

;)

cakito123
02-02-2013, 02:24 AM
Put a mover in the object that will be the conveyor, than
in the options of the mover:
2.0
-1.0
set the mover to Local Space and voila!

Sorry if I was not too clear, and sorry for my english :P

Rayn Sideways
09-15-2013, 06:09 PM
I've been trying to do something similar, but when I link the pieces with bolts they have a tendency to snap and links will disappear. If I don't link them together, they'll get moved around when Sackboy walks on them and it'll ruin the effect. Any ideas on how to fix this? This happens no matter how loose I make the belt.