PDA

View Full Version : Question About Adventure Mode



GribbleGrunger
11-10-2014, 11:13 AM
I can't recall reading about this anywhere, so: Can you access any level on the Adventure map freely or do you HAVE to start your adventure on the first level? I'm asking this because it seems to me the Adventure mode could make it possible to have 20*15=300 levels on your Earth but if you can't access them freely, it wouldn't be as useful. Perhaps the creator can decide this? Perhaps he can make the first level a HUB? Anyone know if any of this is possible?

Rogar
11-10-2014, 02:21 PM
The adventure maps were kinda unfinished in the beta, so this might all change, but in the beta you could open any of the available levels. I guess if you wanted to enforce a play order you'd work with locks and keys.

GribbleGrunger
11-10-2014, 03:37 PM
The adventure maps were kinda unfinished in the beta, so this might all change, but in the beta you could open any of the available levels. I guess if you wanted to enforce a play order you'd work with locks and keys.

Mmmm ... so theoretically you COULD have 300 levels on your Earth providing you're willing to risk deleting them from your Moon when you require another Adventure mode space. I would imagine that a lot of the top creators -- who have several levels with the same theme -- will republish those levels within an adventure map and free up a lot of space.

SEWO97
11-13-2014, 11:09 PM
Mmmm ... so theoretically you COULD have 300 levels on your Earth providing you're willing to risk deleting them from your Moon when you require another Adventure mode space. I would imagine that a lot of the top creators -- who have several levels with the same theme -- will republish those levels within an adventure map and free up a lot of space.

You wouldn't risk deleting them. You can backup levels...