PDA

View Full Version : Broadcast Chip With Outputs Not Working



xChris6041x
11-23-2014, 04:46 PM
I tried using a broadcast chip that broadcasts to a tag. It just contains a grab sensor and the grab sensor is attached to a custom counter outside the broadcast chip.

The problem is that when I grab the material it doesn't do anything to my global counter. I swear I got this working before but now it's not working :(

Thank you in advance for any advice.

GribbleGrunger
11-23-2014, 04:59 PM
I tried using a broadcast chip that broadcasts to a tag. It just contains a grab sensor and the grab sensor is attached to a custom counter outside the broadcast chip.

The problem is that when I grab the material it doesn't do anything to my global counter. I swear I got this working before but now it's not working :(

Thank you in advance for any advice.

The broadcasting chip does nothing at all. It just broadcasts the logic to another place and it's there that it does something. Make it a wireless signal and it should work providing ALL the tags are within the radius of the counter.

xChris6041x
11-23-2014, 05:17 PM
Alright, thanks :) I'll try that.