PDA

View Full Version : Toggle gnome works now!



RikoruDaniel
12-11-2014, 07:47 PM
Yes, your codes will now work! You can get the gnome costume!

Here are a couple screen shots I took reporting a bug.

http://i.imgur.com/oVbK4MV.jpg
http://i.imgur.com/RzDNGUZ.jpg

blacksackman
12-11-2014, 07:50 PM
Thanks for the enlightenment! Time to charge my Iphone and find those pieces!

lemurboy12
12-12-2014, 07:49 PM
Okay I downloaded it through my phone today, but how do I actually download it on my PS3? It isn't in my Downloads history and I can't redeem it again. This is really frustrating. It's in my transaction history, but I can't redeem it again.

AlekkusuFuyu
12-15-2014, 10:18 PM
Awesome! I'm so glad I've got a second DLC for toggle!

This is gonna be great